mih000 napisał(a):Spoko. Trochę lepszej edycji wjedzie, odcinków się nazbiera i będzie wypas. Tylko musicie być konsekwentni i zapewne na początek trochę wpompować w kanał zanim ludzie będą zaglądać do Was regularnie.
Ps. nie chcę wyjść na hejtera, ale zawsze mnie to zastanawiało - po co jeść coś tak ostrego po czym trzeba wypić litr jogurtu do załagodzenia? Osobiście używam ostrości do podbicia smaku. Przy moim tegorocznym zapasie doszedłem do czegoś co określam 'bhut jolokia a day keeps the doctor away' i coś ponad to już by mi zepsuło posiłek...no chyba, że wszystko bym zapijał jogurtem.
Dzięki, weźmiemy to pod uwagę. Sami bardzo lubimy ostre jedzonko, nie boimy się ostrości (no, może trochę
). Sprawdzaliśmy jak parzy, chcieliśmy znać to uczucie ostrych sosów. Próbowaliśmy już kilku (np. Zemsty Luchadora w Guac'n'ole), a tutaj nadarzyła się okazja kilku naprawdę konkretnych. I tak, to raczej sprawdza się jako przyprawa a nie ketchup. Ale spróbować było trzeba