Mad Dog 357 Extreme Mustard wolek68

Co jeszcze można z papryki...

Re: Mad Dog 357 Extreme Mustard wolek68

Postprzez Syndi » 23 lis 2011, o 21:08

następnym razem... faktycznie dijon jest "gładka" i ostra!
Obrazek Obrazek
Avatar użytkownika
Syndi

CHILIHEADMOD
SUPER CHILIHEAD
 
Posty: 1304
Images: 52
Dołączył(a): 16 maja 2011, o 16:13
Lokalizacja: wieś niedaleko od Stolicy
Pochwały: 20
Highscores: 1
Papryki: ...są dla mnie najważniejszą przyprawą

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: Mad Dog 357 Extreme Mustard wolek68

Postprzez aldorn » 24 lis 2011, o 22:37

Ja tam do czeskich musztard przywykłem (mam tam blisko), a że już można w Polsce kupić je bez problemu, to innych nie jadam. Są takie jakby "łagodne" w smaku, choć sam nie wiem jak to określić, nie mają tak octu czy co, w każdym razie można taką musztardę dać na kromala nawet pół centymetra i będze ok, a polskiej jak się tyle da, to nie będzie smakowało. Polecam spróbować i tą łagodną (zdaje się stołowa) i ostrzejszą - kremską.
Avatar użytkownika
aldorn

ROZGADANY
 
Posty: 282
Images: 11
Dołączył(a): 23 lip 2011, o 13:39
Lokalizacja: Nysa
Papryki:

Poprzednia strona

Powrót do Sosy, dipy, marynaty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości