Re: Sous Vide - przepisy
Napisane: 10 sty 2017, o 11:26
kurczak piers 60stopni 45min-1h
schab/poledwica wp 61stopni 1h
policzkiw wolowe/wp 87stopni 12-14h
udka kaczki z tluszczem kaczym/gesim [confit] 75stopni 14-20h
dorsz 56stopni 10-15min
warzywa korzeniowe/ziemniaki 85stopni 2h
warzywa pozostale 75-80stopni 1-2h
boczek wp 70stopni 18-24h
piers kaczki 56stopni 45min
jajka 63stopnie 2h
steki 55-58stopni 1h
gesie zoladki 65stopni 20h
temperowanie czekolady 36stopni
tyle na szybko z glowy
schab/poledwica wp 61stopni 1h
policzkiw wolowe/wp 87stopni 12-14h
udka kaczki z tluszczem kaczym/gesim [confit] 75stopni 14-20h
dorsz 56stopni 10-15min
warzywa korzeniowe/ziemniaki 85stopni 2h
warzywa pozostale 75-80stopni 1-2h
boczek wp 70stopni 18-24h
piers kaczki 56stopni 45min
jajka 63stopnie 2h
steki 55-58stopni 1h
gesie zoladki 65stopni 20h
temperowanie czekolady 36stopni
tyle na szybko z glowy