Strona 3 z 3

Re: Bhutella

PostNapisane: 11 gru 2012, o 19:12
przez karlos
sic napisał(a):... po przeżuciu wypluwamy i smarujemy kanapkę tak samo jak nutellą ;)




Zgadza się. Efekt wizualny i smakowy jest o niebo lepszy :lol:

sic :*

Re: Bhutella

PostNapisane: 11 gru 2012, o 21:14
przez Syndi
no, no... zapomnieliście tylko popić sokiem pomarańczowym do pełni szczęścia :D

Re: Bhutella

PostNapisane: 3 gru 2016, o 14:32
przez Turtle
Smaczna ale niestety pozostawiona dłużej poza lodówką pleśnieje :-]
W przyszłym roku zmiana przepisu i zamiast świeżej papryki daje kandyzowanej albo spróbuję zalać paprykówką, którą odparuje podczas rozpuszczania czekolady.
Dla rozluźnienia konsystencji można dorzucić miodu (czekolada gorzka). Taka Bhutella powinna wytrzymać w temp. pokojowej dobre kilka lat.

Re: Bhutella

PostNapisane: 21 wrz 2017, o 18:10
przez Michcio42
To jest coś wspaniałego, Syndi pójdzie za to do nieba :D zrobiłem porcję z 1 tabliczki czekolady, ale jestem łasuchem na słodycze, więc doszło 1,5 łyżeczki miodu (ciut za dużo, następnym razem jedna) i szczyptę cynamonu bo lubię :) a bhuty dodałem suszone i sproszkowane, bo nie chciało mi się błogosławić blendera klapsą z superhotów, co by mama nie miała później niespodzianki :D polecam przepis!!Obrazek

Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka

Re: Bhutella

PostNapisane: 22 wrz 2017, o 14:59
przez SkArthur
To ja mam pytanko do przepisu. Nie mam Bhuta. Zamist tego mam Brown Bhutlah. Bedzie podobnie smakowo czy popsuje tym caly smak? Z superhotow mam ewentualnie jeszcze Butch T scorpion lub Carolinke jesli sie nadadzą. Co polecacie?

Re: Bhutella

PostNapisane: 23 wrz 2017, o 07:50
przez mih000
Jeden pies.