KOMBUCHA

Co do picia, opisy, ciekawostki, oceny produktów.

KOMBUCHA

Postprzez Mario 35 » 21 sty 2014, o 20:44

Pewnie zapytacie dlaczego? A no dla tego że regulując ten proces możemy zrobić ocet i to nie byle jaki. A do czego możemy użyć octu?... Między innymi do sosu i to nie byle jakiego.
Temat dość ciekawy. Przynajmniej tak nie którzy uważają :lol: . Bardzo łatwo hodować ją a na podrażnione żołądki i wątroby <chili> :lol: . działa jak balsam.
A tutaj linki.

http://www.youtube.com/watch?v=C3et5f3Z-E0

http://www.youtube.com/watch?v=C3et5f3Z-E0
Avatar użytkownika
Mario 35

NOWY
 
Posty: 18
Images: 10
Dołączył(a): 28 gru 2013, o 22:54
Lokalizacja: W-wa
Papryki: Habanero. W przyszłości;Chili Peqin,Bhut Jolokia.

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Powrót do Napoje i alkohole

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron