Hej,
Jestem nowy na forum, a przynajmniej nowo zarejestrowany bo przeglądam już od jakiegoś czasu Piszę w "poradach" bo liczę właśnie na poradę od was. Zajadam się kapsą już od paru ładnych lat - zaczęło się od ostrych ketchupów, potem jakieś marketowe sosy, następnie zwykłe tabasco a teraz od około 2 lat tabasco habanero. Tutaj się zatrzymałem w rozwoju bo nic ostrzejszego na półkach zwykłych marketów znaleźć nie mogłem. Z biegiem czasu również i ten sosik stracił dla mnie "kopa" więc postanowiłem iść dalej. Znalazłem sklepik internetowy ostrakuchnia.pl i zastanawiam się jaki powinien być kolejny etap w moim rozwoju Który sos będzie zauważalnie ostrzejszy od tabasco habanero ale znowu nie tak ostry, żebym sobie z nim nie poradził. Zaznaczę tylko, że takie całe habanero zużywam na około 3-4 duże kebaby albo na około 2 duże pizze.
Liczę na was!