No to mamy nową edycję "Festiwalu Ostrych Sals"
Wpadajcie chiliheady bo to z myślą o Was takie cuda
Przygotowaliśmy dla Was nowe salsy !!!
Od pikantnych po baaaardzo ostre.
Tym razem postaraliśmy się by było "sezonowo" a warzywa i owoce (w ramach możliwości) pochodziły z polskich, ekologicznych upraw. Tak jak nasze papryczki
Wyszło pysznie, zdrowo i ostrrrro.
Poniżej lista sals, które przyrządziliśmy:
Salsa de melocoton - brzoskwinia, mięta, chile Naga Morich
Salsa de fresa - truskawka, miód, chile Cayenne żółte, chile Moruga Scorpion
Salsa de grosella - czerwona porzeczka, chile Habanero, migdały
Salsa de pińa - ananas, marchewka, chile Bhut Jolokia
Salsa de ruibarbo - rabarbar, limonka, chile jalapeńo, chile Naga Morich.
Gwarantujemy, że będziecie pozytywnie zaskoczeni połączeniami smaków oraz "mocą" naszych sals Jedne delikatnie pieką podniebienie, a drugie...
...a drugie są mniej delikatne
My już powoli czekamy na papryki z naszej tegorocznej uprawy. Zapowiadają się obfite plony
Bienvenidos a Dos Tacos.
Auténtica Comida Mexicana.