Tutaj masz instrukcje na wykonanie takiego urządzenia wraz z elementami - całość 300zł (bez próżniowego zamykania worków)
http://seattlefoodgeek.com/2010/02/diy- ... -about-75/
LaTeX napisał(a):Nie przeczę, że na pewno smakuje lepiej, a przynajmniej inaczej, ale jeśli chodzi o mnie, to dla mnie taki tam niuans kulinarny (teraz się modny w Polsce zrobił bo się tych programów namnożyło). Tak się niestety złożyło, że nie będę walczył w tym roku o gwiazdki Michelin dla mojego M3 z z kuchnią 10m^2. No trudno. Może w przyszłym.
Tak więc sous vide tak mi potrzebne jak plantacja sumaka octowca.
aldorn napisał(a):Kupiłem sobie to coś... w końcu...
Fajna sprawa, na upartego nawet bez pakowarki próżniowej (jeszcze jej nie mam), można z worka własnymi płucami odessać powietrze, oczywiście jeśli się chce ugotować obiad a nie przechowywać żywność nie wiadomo ile
Jest tylko jedno ale: ale to zajmuje miejsca! znaczy niewiele, ale to kolejny grat, bądź co bądź często u mnie będzi używany, ale jednak grat, polecam ni całe obudowane urządzenia a takie co to można włożyć do dowolnego garnka/miski/jakiego kolwiek pojemnika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości