sos/dip w 2 wersjach

Co jeszcze można z papryki...

Re: sos/dip w 2 wersjach

Postprzez Butcher » 5 lip 2014, o 20:50

AdrianoVU napisał(a): a że mi pasuje akurat "ścierwo" dla koloru dodać...

i po co ironizujesz? a jak według ciebie to powinno się określać? woda zagęszczona jakąś skrobią z dodatkiem cukru i barwnika, nazywana keczupem, proszę cię. Nie lepiej dodać po prostu nieco więcej cukru i czerwoną paprykę, która dodatkowo nada fajnego smaku?

btw. jak dla mnie ten cały przepis, z całym szacunkiem, to nie jest nic specjalnego, majonez, keczup, jogurt, przyprawy, coś tam jeszcze, za dużo tego wszystkiego.
ALE to jest tylko moje zdanie i jak już ktoś wyżej napisał, nie obrażaj się bo nie ma po co
Avatar użytkownika
Butcher

UŻYTKOWNIK
 
Posty: 180
Images: 0
Dołączył(a): 21 lut 2012, o 17:01
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Pochwały: 10
Papryki: a jakże

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace
Poprzednia strona

Powrót do Sosy, dipy, marynaty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości