Na wstepie majstruje sosy nie maja to byc spalecz jezyka . Cala masa zostala to podzielona na 2 czesci do 2 roznych sosow prawie 3/5 na jeden i 2/5 do slodkiego.Ale ostre w miare jest i ten na byc SŁODKI i taki jest, napisze z czego sie sklada:
Jalpeno czerwonie-6 szt
Cayen Yellow -4 szt
Ramiro zielone(niedojrzale)-1 szt
Jakas słodka odmiana-4 szt
Pomidory duze-2 szt
Pomidorki Koktajlowe-20 szt
Duże Cebule-2 szt
Czosnek- 7 zabkow
do tego do słodkosci i nuty dodałem- Łyżka stołowa x1 miodu / kilka gozdzikow (nie kwiaty
) / Cynamon około malej lyzeczki x1 i troche aromatu wanili . Ostrosc fajna wyczowalna , czuc slodkosc ale nie mozna okreslic ze jest to miod, i czuc cynamon , gozdzik i posmak vanili. Dosyc fajne w smaku ale czegos tu brak, POMOCY. Mam w lodowce owoce Figi Indyjskiej/Opuncji ale slodkie to to dla mnie nie jest nijaki smak.
Co mozna tu dodac a zeby wyciagnac z tego jeszcze ciekawy smak