Fermentowane sosy

Co jeszcze można z papryki...

Re: Fermentowane sosy

Postprzez CATALAYA » 6 wrz 2018, o 10:44

To i ja biorę się za kiszenie. Bazą będzie 2 kg pikantnych papryk takich z bazarku a pazura doda mix Caroliny Reaper, Bhut Jolokia i Apocalipse od Sierry. Postaram się wrzucić parę fotek ale to później.
Avatar użytkownika
CATALAYA

MŁODY CHILIHEAD
 
Posty: 688
Images: 180
Dołączył(a): 29 mar 2013, o 18:19
Lokalizacja: Jabłonna k. Legionowa
Pochwały: 11
Papryki: Nowy sezon to nowe wyzwania

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace
Poprzednia strona

Powrót do Sosy, dipy, marynaty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość