Pieczarki nadziewane serem

Przepisy na potrawy nie tylko ostre

Pieczarki nadziewane serem

Postprzez Polishteam » 7 paź 2013, o 09:22

Polecam, bo jest to szybka i bardzo smaczna przekąska.

Składniki
- Pieczarki
- Ser brie, ale może być też Camembert, "pleśniówka", itp.
- olej

Pieczarki obieramy i usuwamy ogonki.

4667

Wyjmujemy wcześniej ser z lodówki, aby zrobił się bardziej miętki ;)

4668

Upychamy w każdą pieczarkę trochę sera, delikatnie polewamy oleję (oliwą), trochę też wlewamy na brytfankę

4669

Wkładamy do piekarnika 180 stopni 15-20 minut.

4670

Proste jak konstrukcja cepa a warte uwagi. W sezonie gilowym można każdą zawinąć w folie aluminiową i piec na grillu. Również można dodać zioła lub inne przyprawy, kombinacje dowolne.
Smacznego.
Avatar użytkownika
Polishteam

GOD OF CHILIHEAD
SUPER CHILIHEAD
 
Posty: 1180
Images: 451
Dołączył(a): 13 kwi 2011, o 10:18
Pochwały: 4
Highscores: 1
Papryki:

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: Pieczarki nadziewane serem

Postprzez DomeZ » 9 paź 2013, o 09:00

to to to nie pieczarka :o :( :shock: , a tak serio , nigdy tego nie jadlem ale musze spróbować, bardzo lubie rożne dania ze serem
-
Avatar użytkownika
DomeZ

ROZGADANY
 
Posty: 245
Images: 167
Dołączył(a): 15 sie 2013, o 23:28
Lokalizacja: Września
Pochwały: 1
Papryki:


Powrót do Nasze przepisy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości