Rocoto Relleno

Przepisy na potrawy nie tylko ostre

Rocoto Relleno

Postprzez hero » 20 wrz 2012, o 12:16

Rocoto Relleno, zachwycający. ;)

Obrazek

Obrazek

Z poważaniem, Jens. :)

Skoro Pan zamieszcza coś w tym dziale to pasowałoby dać jeszcze przepis ! Z poważaniem,P. :)

-- 20 wrz 2012, o 16:13 --

http://www.huettenhilfe.de/rezept-rocot ... o_332.html

http://www.videoportal.sf.tv/video?id=f ... e069576d56

http://chiliforum.hot-pain.de/thread-2779.html
Przepraszam za błędy ortograficzne.
Jestem z Niemiec.
Tłumacz Google.

Obrazek

http://www.wunderground.com/global/stations/10578.html
Avatar użytkownika
hero

ROZGADANY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 23 wrz 2011, o 15:16
Lokalizacja: Niemcy
Pochwały: 9
Papryki: Fatalii

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: Rocoto Relleno

Postprzez V3rtyX » 12 paź 2012, o 14:29

'Królestwo Boże jest w was i wokół was... nie w pałacu z drewna i kamienia. Królestwo Boże jest w was i wokół was... nie w budynkach z drewna i z kamienia. Rozłup kawałek drewna, a będę tam
Ktokolwiek odkryje znaczenie tych prawd nie zazna śmierci.
Avatar użytkownika
V3rtyX

SUPER CHILIHEAD
 
Posty: 1302
Images: 79
Dołączył(a): 24 maja 2011, o 12:56
Papryki:

Re: Rocoto Relleno

Postprzez wolek68 » 3 lis 2012, o 18:05

Dzisiaj zrobiłem Rocoto Relleno lecz z farszem mięsno-ziemniaczanym.
25 dkg mięsa wołowo-wieprzowego
1 cebula
2 ząbki czosnku
1 rocoto
2 ziemniaki(starte na tarce o grubych oczkach)
zioła prowansalskie,sól,pieprz,kumin
Wszystko razem przesmażamy.
foto 299a (Średni).jpg

Faszerujemy wcześniej opieczone 10min.Rocoto aby troche zmiękły.
Posypujemy serem i zakrywamy.
foto 303 (Średni).jpg

Wkładamy na 10 minut do Halogena lub piecyka.
foto 304 (Średni).jpg

Otwieramy piwko i rozkoszujemy się po całości :)
foto 307 (Średni).jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Avatar użytkownika
wolek68

VIP
VIP CHILIHEAD
 
Posty: 1855
Images: 11
Dołączył(a): 6 maja 2011, o 06:48
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 12
Papryki:

Re: Rocoto Relleno

Postprzez hero » 4 lis 2012, o 12:56

Zachwycający. <thumright>
Z poważaniem, Jens. :)
Przepraszam za błędy ortograficzne.
Jestem z Niemiec.
Tłumacz Google.

Obrazek

http://www.wunderground.com/global/stations/10578.html
Avatar użytkownika
hero

ROZGADANY
 
Posty: 275
Dołączył(a): 23 wrz 2011, o 15:16
Lokalizacja: Niemcy
Pochwały: 9
Papryki: Fatalii


Powrót do Nasze przepisy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

cron