Mr. Ed napisał(a):Podłużne kryształki to czysty glutaminian sodu
Oni walą to do wszystkiego
Mr. Ed napisał(a): Jakaś niezidentyfikowana przyprawa
Obstawiam że to mieszanka kilku różnych przypraw
Mr. Ed napisał(a):Podłużne kryształki to czysty glutaminian sodu
Mr. Ed napisał(a): Jakaś niezidentyfikowana przyprawa
Polishteam napisał(a):No niestety ciężko rozszyfrować ich sos (aby smakował tak jak w knajpie),
lemonic napisał(a):Papryczki suszone myślę, że można pominąć. Gdy z chyba za dużo smaku one nie dają.
lemonic napisał(a):Faktycznie płatki dodały ciekawego i fajnego smaku. Wszystko już prawie smakuje jak trzeba tylko..... jak to zagęścić? Dodawałem mąki ziemniaczanej, lecz ona moim zdaniem jest zbyt wyczuwalna w sosie. Tak więc jest jakiś bezsmakowy zagęszczacz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości