ja robie tak:
nasze CYKLONY, bierzemy ser feta i żółty, żółty trzemy i rozrabiamy razem z fetą i ziołami ( prowansalskie + bazylia w duzej ilosci ), następnie drylujemy papryczki upychamy tym farszem tylko trzeba koniec zatkac dobrze zeby sie syr nie wylał na grilu, następnie bierzemy bekon i owijamy papryke, spinamy wykałaczkami i grilujemy........ papryczki wychodzą wypas!!!! polecam sprobowac, mnie to uzeklo hehe
TIP: ja koncowke rowniez zapchalem bekonem i przebilem wykalaczka... ale mozna probowac w inny sposob
zdjec niemam, jak nastepnym razem bede robił tooooo zrobie fotorelacje i wrzoce jako przepis do odpowiedniego działu bo tak samo mozna to w piekarniku zrobic
chcialbym zrobic nadziewane jalapeniacze albo anaheimy ale niestety takowych nie posiadam
jak sie znajdzie dobra dusza co mi odsprzeda to zrobie kilka wariantów grilowanej papryki bo inne farsze tez robilem ale nie bardzo mi do cyklonów pasowały bo cyklony są fajnie słodkie i dobrze sie z serem lacza