growing, tasting and using chillies

growing, tasting and using chillies

Postprzez morg » 8 mar 2013, o 20:30

Witam
Strona Barta Meijera dotycząca między innymi uprawy i nawożenia innymi metodami niż wszechobecna chemia:

http://bart-j-meijer-chillies.blogspot.com/

A tutaj robactwo zamiast {poli|azo}foski :

http://bart-j-meijer-chillies.blogspot.com/2013/01/going-green-composting-with-worms.html

Sam gdzieś wyczytałem ( chyba w artykule o Butch-T), że do wzmocnienia używali odchodów robaków.


Trafiłem na nią z googla gdy szukałem informacji o Aribibi Gussano:

http://bart-j-meijer-chillies.blogspot.com/2012/10/taste-report-aribibi-gusano.html

M.
Avatar użytkownika
morg

NOWY
 
Posty: 36
Dołączył(a): 16 lip 2012, o 22:05
Lokalizacja: Rzeszów
Papryki: Black Hungarian, Aribibi Gussano, Goronong, Numex Twilight, Cayenne ..

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Powrót do Porady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości