Jakie i jak suszyć?

Re: Jakie i jak suszyć?

Postprzez bifu » 22 sie 2017, o 15:41

Ooooo wielkie dzięki. <thumright>
Avatar użytkownika
bifu

MAŁOMÓWNY
 
Posty: 96
Images: 206
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 11:34
Lokalizacja: Ropczyce
Pochwały: 3
Papryki:

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: Jakie i jak suszyć?

Postprzez Borys » 22 sie 2017, o 20:17

Ja suszę w suszarce do owoców/grzybów, im dłużej w niższej temperaturze, tym więcej zachowują aromatu (II stopień suszenia 3-4 godziny, potem I stopień kilkanaście godzin)
Avatar użytkownika
Borys

ROZGADANY
 
Posty: 290
Dołączył(a): 8 lip 2013, o 16:51
Lokalizacja: Masovia
Pochwały: 27
Papryki: 50 tys - 800 tys SHU

Poprzednia strona

Powrót do Porady

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość