kupię sadzonki superhot

kupię sadzonki superhot

Postprzez Skullchild7 » 4 cze 2025, o 19:20

Hej, potrzebowałbym 3 szt sadzonek dowolnych superhotów (preferowane bhutlah, 7pot douglah, carolina reaper.
Sadzonki będą u mnie w pokoju więc maja sporo czasu do owocowania.

Pozdro <chili> <salut>
<chili>
Skullchild7

NOWY

Images: 15
Papryki: Jalapeno, Carolina Reaper, Tabasco

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: kupię sadzonki superhot

Postprzez Skullchild7 » 16 mar 2026, o 21:28

Hej ktoś coś ? Potrzebuję jakiś sadzonek superhot na ten sezon <chili>
<chili>
Skullchild7

NOWY

Images: 15
Papryki: Jalapeno, Carolina Reaper, Tabasco

Re: kupię sadzonki superhot

Postprzez forresty » 2 kwi 2026, o 07:41

Jak chcesz obojętnie jakiego superhota to czemu nie kupisz nasion Morugi od legutki? Najpewniejszy zbiór bo dziś kupowanie nasion to loteria. Raz że po zmianei przepisów ciężko je kupić a dwa że widzę ze jest problem z jakością. Kupowałem ostatnio na allegro od największego sprzedawcy obecnie i nie wyszoł z nich nic i wiecej od niego nic nie kupię. Stare nasiona po prostu, a sadzonki to jeszcze trudniej chyba teraz dostać. Jak masz warunki pokojowe to spokojnie jeszcze ię zmieścisz ze zbiorami jak wysiejesz.
Ja niestety ci nie zrobię bo już nie mam miejsca na kubki. Pomidory, ogórki i jeszcze kilkanaście chilli. Nie mam miejsca. Mam ściętą niemal do pnia kilkuletnią 7pot brain strain i ona jest do wywalenia choć może by odbiła. Nawet nie wiem jak to wysłać ewentualnie.
forresty

NOWY

Papryki:

Powrót do Kupię