Black Hungarian za wcześnie?

Masz ciekawy poradnik, chciałbyś się nim podzielić, tutaj jest właściwe miejsce.

Black Hungarian za wcześnie?

Postprzez lampek77 » 19 sie 2017, o 09:25

Dzień!

Po tym jak owoce Black H wiszą wybarwione na krzaku od blisko miesiąca, postanowiłem zerwać i spróbować jeden z nich.
Po przekrojeniu owoc był dość twardy, w zapachu i smaku (bez choćby lekkiego pieczenia) czuć było.. hmmm, mocną niedojrzałość.
Pytanie: ile Hungarian musi wisieć żeby być zdatnym?!Obrazek

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
lampek77

NOWY
 
Posty: 12
Dołączył(a): 15 cze 2017, o 23:42
Papryki:

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Re: Black Hungarian za wcześnie?

Postprzez Borys » 19 sie 2017, o 11:13

Tak zdecydowanie za wcześnie. Wybarwia się na kolor szkarłatny, więc jeszcze trochę cierpliwości :) do miesiąca powinny się wybarwić.
Są na tym poziomie ostrości co jalapeno, a dojrzałe całkiem aromatyczne, zwłaszcza zapach.
Avatar użytkownika
Borys

ROZGADANY
 
Posty: 290
Dołączył(a): 8 lip 2013, o 16:51
Lokalizacja: Masovia
Pochwały: 28
Papryki: 50 tys - 800 tys SHU


Powrót do Poradniki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

cron