Black Mamba

Black Mamba

Postprzez riv » 29 sie 2011, o 18:36

Podczas ostatniego grilla kolega zaprezentował swój nowy nabytek: sosik black mamba, podobno 2mln SHU. W małej butelce kryło się niezłe piekło, przynajmniej dla osoby jedzącej "umiarkowanie ostro" jak ja. Butelka poszła w obieg i każdy z chirurgiczną precyzją odmierzał sobie kropelkę sosu :D

Przez pierwsze sekundy czułam na prawdę świetny smak, po czym zaczynał się ogień <chili>
Pierwszy raz doświadczyłam ślinotoku po zjedzeniu ostrego. Sos wydaje się też być nieskończony. Mimo intensywnego używania na grillu, a potem 2 dni na wyjeździe nie zauważało się jego ubytku. Jedna kropla zmieniała miskę makaronu z sosem w danie przyjemnie ostre:)
私は床が上手です.
Avatar użytkownika
riv

NOWY
 
Posty: 42
Dołączył(a): 8 maja 2011, o 16:13
Lokalizacja: Katowice/Gliwice
Papryki:

Udostępnij:

Udostępnij dla Facebook Facebook Udostępnij dla Twitter Twitter Udostępnij dla MySpace MySpace

Powrót do Sosy i dipy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości